Gastenboek

 
Welkom in het gastenboek van APS-therapie Aduard

klik hier om een bericht toe te voegen!
Door wwwpharmacepticacom , 01-08-2021
sildenafil 25mg 50mg 100mg https://pharmaceptica.com/
Door pharmacepticacom , 24-07-2021
purchase sildenafil 20 mg https://www.pharmaceptica.com/
Door PRUPPYMUT , 05-07-2021
azithromycin uses https://azithromaxww.com/ - azytromycyna azithromycin over the counter a href="https://azithromaxww.com/ "azithromycin dosage /a
Door gygietly , 09-12-2019
Cialis on a href="https://getcialischeaply.online/"cialis online/a metformin expiration cialis generic pills used
Door Kaylee , 28-03-2019
Na heel wat behandelmethodes te hebben geprobeerd, kwam ik uiteindelijk via een advertentie in de krant terecht bij APS therapie. Al zo’n acht jaar loop ik met chronische pijnklachten, waarvan ik inmiddels 2,5 jaar APS therapie volg. Met effect! Om de drie weken kom ik bij Ellen voor APS therapie en mijn klachten zijn sindsdien verminderd, soms zelfs even verdwenen. Ik heb fybromialgie en CVS en ervaar in het dagelijks leven minder pijn en meer energie! APS therapie is dus zeker een aanrader en het proberen waard!

Daarnaast is Ellen erg behulpzaam en meelevend, wat de therapie nog fijner maakt! ??
Door Monique , 01-03-2017
Door een advertentie in een plaatselijke krant, kwam ik bij Ellen terecht voor APS therapie. Ik heb al jaren last van nek- en schouderklachten, waardoor ik ook vaak hoofdpijn had. En naast fysiotherapie en stoelshiatsu had ik eigenlijk nooit iets anders geprobeerd. Vaak hielpen de behandelingen bij de fysio maar tijdelijk en bleven mijn klachten steeds weer terugkomen. Inmiddels heb ik 20 APS behandelingen gehad, en zijn de klachten behoorlijk verbeterd, het voelt allemaal veel 'vrijer' bij mijn nek/schouders. En daardoor heb ik minder vaak hoofdpijn. De gesprekken die we tijdens de behandeling hebben, doen mij ook goed. En ik vind Ellen heel aardig en betrokken, iemand die écht naar je luistert!
Door .. , 27-10-2016
Ik heb nu 9 aps behandelingen gehad bij Ellen. Ik ben tevreden over het resultaat.
Ik heb fibromyalgie en had daardoor veel pijn en was erg vermoeid . Door de behandelingen kan ik nu weer makkelijk de trap op en heb ik weer de energie om iets leuks te doen.
Door Ien , 02-03-2016
Na vele therapieën, yoga, meditatie en medicatie, vitamines enz. kwam ik via een advertentie in een streekkrant bij APS therapie. Niet geschoten is altijd mis. Na een kort mailtjes te hebben gestuurd ,reageerde Ellen vlot zodat een afspraak zo was gemaakt. Dat voelde al positief. Na een aantal keren wekelijks de therapie te hebben gevolgd ,voelde ik geleidelijk aan verbetering. De vermoeidheidsklachten namen af. Voelde me meer in balans. Nekklachten vrijwel verdwenen. Spieren/ gewrichtsklachten blijven nog wel een punt van aandacht. Hiervoor kom ik maandelijks terug bij Ellen. En indien nodig kan ik altijd een "tussen" afspraak maken. Ellen heeft een luisterend oor zoals een goede therapeut betaamt .Ellen geeft adviezen en daarbij komt als pluspunt dat ze een heel fijn en rustig persoon is. Kortom ik ben blij dat ik de stap heb gezet.
Door Els , 30-11-2015
De APS therapie van Ellen hebben mij veel verbeteringen gebracht. Afname van vermoeidheid en vermindering van fysieke klachten. Ik voel mij evenwichtiger, zowel fysiek als emotioneel.
Door Yvonne Hollander , 21-06-2015
Twee jaar geleden kreeg ik de uitslag na vele onderzoeken. Fibromyalgie.......niets aan te doen. Alleen pijnstillers tegen de pijn. En dan ga je op zoek. Ik volg nu een tijdje de apstherapie. Met een instelling van, we zullen zien. Al vrij snel ging de pijn in mijn voeten over. En na acht behandelingen begon ik me steeds beter te voelen. Meer energie en veel minder pijn. Loop nu zelfs weer mee aan wandeltochten van 15 kilometer. En onder het genot van een kopje thee en een gezellige babbel van Ellen, volg ik nu nog één keer in de drie weken theraphie.en het gaat prima! Wel veel water drinken bij de behandeling. Anders heb je behoorlijk spierpijn na de behandeling.
Door Frits Kleefstra , 01-05-2015
Hallo allemaal , nou na heel wat af gelopen te hebben bij verschillende dokters en therapeuten zijn we nu bij Ellen APs therapie in Aduard en ik moet zeggen er eerst helemaal geen vertrouwen in te hebben maar het toch echt aan slaat , ook ik heb een Burnout en zat er helemaal door , nu na 15 behandelingen en ik moet zeggen je moet door zetten voel ik me inderdaad veel beter , ik ben er nog lang niet want na gister ben ik weer helemaal gesloopt , ik weet niet of er meer mensen zijn die dit hebben maar als ik bij Ellen weg kom zweet ik heel erg en ben ik na een uur zo ongeveer aan mijneind en slaap zo 5 uur weg pfff en dan hoop je de volgende dag lekker te voelen maar ook dat is nu even niet aan de orde dus kortom ik ben er even wat dagen zoet mee geeft niks als je je daarna dan ook maar goed voelt en dat is dan weer wel zo , verder is Ellen een top wijf die je tenminste begrijpt of begrip toont en dat is lang niet overal zo dus ellen van mij een dikke 10
Door Laura , 15-02-2015
Na het lezen van een advertentie in de Midweek over APS een afspraak gemaakt met Ellen.
Mijn klachten waren: zeer vermoeid, overgangsklachten en rugpijn.
Na een aantal behandelingen merkte ik dat ik meer energie kreeg en de opvliegers en rugpijn verdwenen.
Een echte aanrader dus!


Door margriet , 07-01-2015
Via een advertentie in de krant kwam ik in contact met APS therapie.
Op dat moment zat ik al een tijdje thuis i.v.m burnout klachten: moe, lusteloos, lichamelijke en geestelijk moe, depressief.
Eigenlijk was ik het stadium "baat het niet, schaadt het niet beland. Er moest iets gebeuren maar wilde absoluut niet aan de pillen.
Na drie behandelingen voelde ik me opknappen: de vermoeidheid nam af en ik wilde weer dingen ondernemen! Ook het werk oppakken ging goed-- binnen no-time zat ik weer op de gebruikelijke uren.
Ik ben zo blijk dat ik Ellen "ben tegen gekomen" en weer normaal kan functioneren!!
Door Yvonne , 05-01-2015
Ongeveer 4 jaar terug werd er bij mij fibromyalgie geconstateerd. Veel pijn in de benen, armen, polsen en handen. Fibromyalgie, dat is pijn dat steeds op een andere plek van je lichaam zit. Veel pijnstillers gebruikt, maar er was niet een medicijn die me van de pijn af hielp.
Zo’n twee maanden terug las ik in een streekkrant over een artikel van APS-therapie. Die therapie kan bij heel veel klachten de pijn verlichten. Jee probeert van alles en zo ben ik me APS-therapie begonnen en ik merk dat de pijn draaglijker wordt en het lopen gaat soms ook beter. Het is het proberen waard.
Door Lucie , 11-08-2014
Na een lange tijd van ernstige hoofdpijnklachten, waar vaak geen pijnstiller nog verbetering gaf,kwam ik een bericht in de krant tegen.Dat ging over APS-therapie,dat leek mij goed om te proberen, je weet maar nooit,dacht ik.
Nu heb ik intussen al een aantal behandelingen gehad,bij de 4e keer merkte ik echt verbetering!Na 7 keer was ik er helemaal van af,heerlijk gewoon!
En mijn energie is ook toegenomen.
Ik raad het iedereen aan,die ergens last van heeft.Het werkt niet bij iedereen hetzelfde,maar ook al zou je veel verlichting van je klachten krijgen,dat is toch ook al veel winst?
Door Lenie , 26-06-2014
Al meer dan een jaar last gehad van mijn onderrug/bekken. Ik had elke ochtend startpijn. Verschillende therapieën gehad, maar de pijn ging niet over. Sinds ik behandeld werd door Ellen, is de pijn minder geworden. Het viel me trouwens op dat ik ook geen opvliegers meer kreeg. Ellen bedankt.
Door magentis , 23-02-2014
In 2009 werd ik getroffen door een herseninfarct(cva).In 2005 was copd vastgesteld. In 2010 kreeg ik daarnaast ook nog Epelepsie. De medicatie die ik voor al deze aandoeningen kreeg voorgeschreven zorgden er o.a. voor dat mijn conditie behoorlijk achteruit gegaan was. Vanwege mijn cva had ik bovendien een slecht functionerende linker arm en hand overgehouden. De medici verzekerden mij dat dit ook nooit meer honderd procent in orde zou komen.Na 2 maanden intensieve revalidatie werd ik als uitbehandeld patient naar huis gestuurd. Omdat ik mij daar niet bij neer wilde leggen, heb ik zelf een fysiotherapeut gezocht en gevonden. Na ruim 2 jaren behandeling functioneerd mijn linker arm en hand velen malen beter dan toen ik uit het revalidatie centrum was ontslagen. Ik ging verder zoeken of er misschien nog iets te vinden zou zijn die mijn conditie en depressiviteit beter kon maken. Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik in een regionaal weekblad een artikel las over aps-therapie. Ik heb onmiddellijk een mail gestuurd naar het opgegeven adres en heb mijn boven staande situatie uitgelegd, met de nadrukkelijke vraag of aps mijn situiatie ook kon verbeteren. Toen dat bevestigend werd beantwoordt was een afspraak snel gemaakt. Geen ingewikkelde toestanden,maar uiterst huiselijk en vriendelijk heb ik mijn 1e behandeling ervaren.Toen ik bemerkte dat mijn arm en hand beter gingen functioneren en daarbij ook nog mijn conditie vooruitging. Dat laatste kon ik goed merken bij mijn wekelijkse conditie training bij de fysio. Het ging steeds beter. Een aardige bijkomstigheid was,dat mijn zorgverzekeraar de aps-therapie vergoedde tot een bepaald bedrag.Ik kon daarvoor in elk geval een flink aantal behandelingen krijgen. Ik werd en ben steeds enthousiaster geworden over aps-therapie. Ik grijp ook elke gelegenheid aan om mijn ervaring hierover te vertellen. Iedereen die niet alleen pijn wil bestrijden, maar ook zijn/haar conditie wil opkrikken kan ik de aps therapie aanbevelen.
Door Ria , 31-01-2014
Omdat ik al vanaf 2010 in een Burn-Out zit, heb ik al verschillende wegen bewandeld om hier van op te knappen. Maar eigenlijk kwam ik niet echt verder dan supplementen slikken en langdurige dure behandelingen die niet echt aanslaan. Ondertussen kroop ik mijn dagen door, met twee kinderen te verzorgen en een studie die ik volg, ging dat niet echt goed meer. Ik was totaal uitgeput, overprikkeld en zag geen leuke dingen meer in mijn leven. Omdat ik toch iets van mijn leven wil maken, weer aan het werk wil (ww en bijstand word je ook niet vrolijk van)ben ik blijven zoeken naar een oplossing. Toen ik via via hoorde dat APS therapie wel eens goed zou kunnen helpen, ben ik op zoek gegaan naar iemand in mijn buurt. Toen kwam ik bij Ellen terecht. Ellen is een hele lieve zorgzame en warme vrouw die heel bekwaam is in haar vak. Ze heeft me precies uitgelegd hoe APS werkt, wat ik kan verwachten en wat het traject is. Dat ben ik met haar aangegaan en na de eerste twee behandelingen merkte ik al verbeteringen in mijn enorme vermoeidheid. De middagdip verdween bijna helemaal, de pijn in mijn heupen werd al gauw minder, mijn spijsverteringsklachten werden minder, ik werd weer wat helderder in mijn hoofd, en ik kon enigzins weer normaal mijn dag door. Dus ik was heel erg blij met deze stappen. Nu na 6 behandelingen kan ik zeggen dat ik me alleen maar beter en beter ga voelen, dat had ik niet durven dromen dat ik weer meer energie zou krijgen op een dag. Maar dat is nu wel gebeurd. Het mooie is dat Ellen erg begaan is met één ieder die ze behandeld. Ze neemt ook de moeite om uit te zoeken of ze een symtoom kan behandelen, samen overleggen we dan of we dat gewoon gaan proberen. En ik moet zeggen dat ik daar heel goed op reageer. Ik krijg nu ook weer zin in het leven, mijn kinderen voelen nu ook dat het weer beter gaat met mama, er is weer wat meer rust in huis. Kortom, ik ben op de goede weg en dankzij Ellen en APS therapie heb ik eindelijk weer zicht op gezond worden en weer iets te kunnen gaan creeren in het leven. Er weer kunnen zijn voor mijn gezin en weer te kunnen genieten van het leven. Bovendien kan ik nu toch normaal mijn studie afmaken. Het gaat om de kleine dingen die het mooie weer in je naar boven haalt. Ik blijf het traject bij Ellen nog even volgen en bouw het langzaam af zodat ik zeker weet dat ik niet weer terug val. En mocht dat tzt wel gebeuren dan kan ik gewoon de behandeling weer oppakken als onderhoud voor mijn lijf. Het is zeker de moeite waard om je klachten te bespreken met Ellen, ze heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding, en ieder mens is het waard om van zijn klachten af te kunnen komen. Kortom, ik ben heel blij dat Ellen op mijn pad is gekomen. En ik wens dat ze nog heel veel mensen kan helpen naar een betere gezondheid. Bedankt voor je inzet!!
Door Gerrie , 29-01-2014
In 2010 is door een reumatoloog de diagnose gesteld dat ik fibromyalgie heb. Eindelijk duidelijkheid na jarenlang getob met pijn en vermoeidheidsklachten.Ik slikte veel pijnstillers en heb vele therapiën gevolgd met wisselende successen. Het was altijd tijdelijk en alleen gericht op pijnbestrijding terwijl de vermoeidheid vaak zwaarder viel. Regelmatig bezoek ik een revalidatiearts in het Martini ziekenhuis die de pijnmedicatie voorschrijft en mij begeleidt in mijn energieverdeling. Ik weet inmiddels wat goed voor mij is en wat niet. Maar.... ernaar handelen is een tweede. De dag verloopt vaak anders dan gepland en dan zit ik weer ontzettend vermoeid in een pijnlijk lijf. Eind 2013 zag ik een advertentie voor APS in Aduard. Er stond dat het verlichting kon brengen bij pijn én vermoeidheidsklachten van oa.fibromyalgie en dat sprak mij aan. Na een intakegesprek begon direkt de behandeling! Vooral voor nekklachten was ik al bijna een jaar onder behandeling bij een psychomotorische fysiotherepeut. Na drie bezoeken aan Ellen waren de klachten al veel minder en nu kan ik (na ruim een jaar!)zelfs al weer pijnloos over mijn schouders kijken. Ook andere pijnklachten zijn een stuk verminderd of bijna verdwenen. En wat ik misschien nog wel fijner vind : ik heb meer energie!
Ik ben Ellen dankbaar dat zij de moeite heeft genomen om deze opleiding te volgen zodat ik er de vruchten van kan plukken. Naast een kundig APS therapeut is zij ook nog eens een innemende, warme persoonlijkheid zodat ik met plezier de (pijnloze)therapie onderga.
Door Linda , 28-08-2013
Met een enigszins sceptische houding reed ik voor een APS behandeling naar Aduard. Als chronisch hoofdpijn patient had ik al verschillende 'alternatieve behandelingen' geprobeerd. Helaas zonder resultaat, maar enfin baat het niet, het schaadt ook niet. Na een rustige, duidelijke uitleg werden de pads geplaatst, en werd er verteld dat er meerdere behandelingen nodig zouden zijn.
Erg fijn is ook, dat werd aangegeven dat als de behandeling na een aantal keren geen positief resultaat opleverde, er werd overlegd of het wel zinvol was om door te gaan.
Na een paar behandelingen werd mijn hoofdpijn daadwerkelijk minder; van bijna elke dag, naar 1 a 2 keer per week en soms zelfs een week zonder. Wat een genot!
Helemaal weg is de hoofdpijn niet, maar als het weer wat slechter gaat; een belletje en dan ga ik weer even een keer in revisie en kan ik er weer een poosje tegenaan.
Wat mij betreft zeker de moeite en het proberen waar, en het bewijst maar weer dat er mee is tussen huisarts en ziekenhuis!
Powered by webXpress