Relatiecounseling

 

 

Verandering...

Het leven hangt letterlijk van relaties aan elkaar! De relatie die je hebt met je partner, je vader of moeder, je kinderen, je vrienden maar ook je buren en collega's.

In al deze relaties kunnen zich problemen voordoen; dit kunnen relatief kleine misverstanden zijn, zoals het niet opruimen van spullen, tot grote ergernissen en vervelende irritaties en situaties. Ook kan het zijn dat je je 'even' niet zo lekker in je vel voelt zitten, of dat het op het werk niet zo goed loopt; soms weet je niet eens hoe dit komt of waarom dit gebeurt. 

Samen zullen we gaan kijken waar het probleem of de pijn zit en proberen we te zoeken naar onbenutte mogelijkheden en nieuwe kansen...

Je zult middels een doelstellingenschema, naar een gericht actieplan toe werken en uiteindelijk is het doel van counseling, dat je zelf tot een oplossing (of meerdere oplossingen) zult komen. Hiervoor is verandering nodig! Verandering in gedrag of verandering in de manier waarop je met problemen omgaat.

Counseling is een laagdrempelige vorm van psychische hulpverlening in de vorm van gesprekstherapie waarbij het doel is dat je weer goed in je vel komt te zitten en zult leren om zelf weer de regie te krijgen over je probleem en je leven...Powered by webXpress