- Vermoeidheid, te weinig energie

 


Energiegebrek, chronische vermoeidheid, slaapproblemen, stress of somberheid?

Energiegebrek, elke dag moe.. er zijn verschillende redenen waarom iemand moe of lusteloos kan zijn:  moe van de pijn. Moe omdat je slecht slaapt. Energiegebrek door een ziekte. Stress omdat je jezelf overbelast of omdat je een moeilijke tijd doormaakt. Overgangsklachten. Sombere gevoelens.....


Vermoeidheidsklachten

Het vervelende van vermoeidheidsklachten is dat deze een kettingreactie kunnen veroorzaken in ons lichaam. Naast de vervelende sensatie van vermoeidheid kan dit ook tot gevolg hebben dat er andere klachten in ons lichaam kunnen ontwikkelen. Dit kan zelfs zo ver gaan dat men chronische klachten kan ontwikkelen als gevolg van de vermoeidheidsklachten.


Wees op tijd!

Een belangrijk aspect van vermoeidheidsklachten is deze op tijd te onderkennen en het lichaam zo snel mogelijk ondersteuning te bieden. Uiteraard is het van belang de oorzaak van de klachten aan te pakken maar soms is een duidelijke oorzaak van de vermoeidheid niet direct aan te wijzen of weg te nemen. Hoe dan ook is het belangrijk om zo snel mogelijk actie te ondernemen.
Des te eerder met APS-therapie wordt begonnen om de vermoeidheidsklachten te behandelen des te sneller kunt u het effect ervaren. Dat betekent niet dat wanneer de klachten al lange tijd spelen dat met APS-therapie de klachten niet te behandelen zijn, in tegendeel. Waar men al veel geprobeerd heeft om de vermoeidheidsklachten te verminderen zonder succes kan met APS-therapie de energie toch nog op korte termijn enorm laten toenemen.


 

Aps-therapie biedt verlichting bij vermoeidheid, ongeacht wat de oorzaak is. Het zorgt voor meer beschikbare energie, het werkt vitaliserend, het versterkt het immuunsysteem, verbetert de stemming en heel belangrijk: je kunt er weer goed van slapen!

Met behulp van het APS-apparaat wordt een lichte (pijnloze) prikkel aan het lichaam gegeven. Hierdoor wordt de celcommunicatie weer op gang gebracht en is er een forse toename van ATP (energiedrager) en worden de neurohormonen in het lichaam in balans gebracht. Dit heeft een positief effect op onder andere de energiehuishouding,  stemming, verwerking van pijnprikkels en het slaap/waakritme.


Powered by webXpress