Wie ben ik?

 Wie ben ik?
Mijn naam is Ellen Bouwsema en ik heb mijn praktijk voor APS-therapie en Counselling in Aduard.
Na mijn opleiding schoonheidsspecialiste ben ik bijna 10 jaar werkzaam geweest in schoonheidssalons en in een parfumeriezaak. In de avonduren volgde ik een opleiding grafische vormgeving aan de kunstacademie in Groningen, waarna ik als grafisch vormgever ging werken.


Mijn interesse ging altijd uit naar verschillende dingen en ik wilde graag weer met mensen 'werken'. Ik ben een opleiding gaan volgen als psychosociaal therapeut (counseling). Tijdens deze opleiding kwam ik er achter dat mensen met problemen in de relationele sfeer, vaak ook lichamelijke klachten kregen (psychosomatische klachten). Hierdoor werd mijn interesse gewekt voor de algehele gezondheid van mensen; niet alleen op het psychische, maar ook op het lichamelijke vlak. Deze twee dingen gaan in de meeste gevallen samen...
 
Samen is dat wat mensen bindt. Dit is nodig voor alle onderlinge relaties, maar ook nodig in het lichaam. Bij APS-therapie gaat het erom dat cellen beter met elkaar communiceren, waardoor er processen op gang worden gebracht, die er voor zorgen dat het lichaam beter functioneert, pijn wordt verminderd en het energieniveau wordt verhoogd. Als mensen zich beter voelen in hun lichaam, zitten ze beter in hun vel en zullen ze beter functioneren.
Ik kwam met APS-therapie in aanraking en was direct enthousiast. De manier van behandelen (geheel pijnloos), maar vooral het resultaat wat werd behaald, deed mij besluiten om de opleiding te volgen tot APS-therapeut bij
APS-therapy te Heteren


Ik ben APS-therapeut en geaccrediteerd lid van de Beroepsvereniging voor APS-therapeuten (BVAT). In juni 2016 heb ik het diploma HBO Medische basiskennis gehaald. Mede hierdoor en door het lidmaatschap van de BVAT worden consulten voor APS-therapie door veel ziektekostenverzekeringen (gedeeltelijk) vergoed (zie ook vergoedingen onder APS-therapie).


 


 


 
Powered by webXpress